Ben je donateur met nummer lager dan 500? Vraag tussen 15 aug en 1 november een plek aan voor seizoen 2022

Nieuwe procedure aanvragen staanplaats voor donateurs seizoen 2022:

Het met een strandhuisje op het strand staan/ kamperen is enorm populair geworden met als gevolg dat ik buitengewoon veel aanvragen krijg van donateurs voor een staanplaats. Hierdoor moet ik heel veel donateurs die nog maar kort op de lijst staan teleurstellen en het versturen van al die mails is ongelooflijk veel werk. Vandaar dat ik de procedure voor het aanvragen van een staanplaats door donateurs heb moeten aanpassen.

De procedure voor aanvragen gaat per direct als volgt:


Procedure donateurs met donateurs-/volgnummer lager dan 500:

Donateurs met een donateurs- /volgnummer lager dan 500 kunnen een verzoek voor een staanplaats in 2022, inclusief hun voorkeurslocatie, indienen van 15 augustus t/m 1 november 2021.

Vermeld bij uw aanvraag uw correspondentienummer.

Zie voor donateurs/volgnummer, correspondentienummer de donateurslijst in het HeliosNieuws van juni. (te vinden bij de krantjes op deze site)

 

LET OP: DE SLUITINGSDATUM VOOR AANVRAGEN IS 1 MAAND EERDER DAN VOORGAANDE JAREN!!

Let wel: donateurs die een aanvraag hebben ingediend worden ná 1 november ingedeeld op de tot dan toe nog beschikbare plekken, waarbij degene met het laagste donateursnummer als eerste aan de beurt is. Hierbij geldt VOL=VOL.

Verzoeken van donateurs, met donateurs-/volgnummer lager dan 500, kunnen ná 1 november 2021 niet meer in behandeling worden genomen.

 

Procedure donateurs met donateurs-/volgnummer hoger dan 500:

Wanneer ik na 1 november 2021 plekken voor het seizoen 2022 nog niet heb weten in te vullen, komen donateurs met donateurs/volgnummer hoger dan 500 aan de beurt om een verzoek in te dienen voor een staanplaats.

Mocht dit het geval zijn, dan stuur ik hierover een mail aan de betreffende donateurs. Deze donateurs krijgen dan 1 maand de tijd om een verzoek voor een staanplaats in te dienen. Donateurs met een nummer hoger dan 500 moeten dus wachten op de mail, voor zij een verzoek voor een staanplaats kunnen indienen.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben dan lees of hoor ik dat graag.

Remco Koppen
Secretaris K.V.Helios