Digitale jaarvergadering (ALV) op dinsdag 23 maart

De jaarvergadering van seizoen 2021 wordt opnieuw digitaal gehouden, via Zoom. Leden en donateurs die voor seizoen 2021 zijn geplaatst, ontvangen hiervoor binnenkort een uitnodiging per e-mail. Daarin staat een link waarmee je kunt inloggen en meekijken.

Tijdens de jaarvergadering ben je zelf niet in beeld en je bent ook niet te horen. Wel kun je stemmen over de verschillende onderwerpen en kun je reageren via de chat (berichten tikken).

Normaal gesproken wordt de jaarvergadering in De Zoete Inval gehouden. Doordat de coronamaatregelen nog steeds gelden, we allemaal afstand moeten houden en voor 21.00 uur thuis moeten zijn als gevolg van de avondklok, kunnen we niet in een zaaltje bij elkaar komen. Daarom gaan we dus, net als in oktober, digitaal.

In oktober was de digitale jaarvergadering een groot succes. De opkomst was hoog en we kregen veel positieve reacties. We hebben vaak gehoord van leden die verder weg wonen, dat het zo fijn was dat ze er nu gewoon ‘bij’ konden zijn. Ook noemde iemand dat het prettig was dat er geen oppas voor de kinderen nodig was. Tot slot blijkt een digitale jaarvergadering ook nog eens de zaalhuur te besparen, prettig voor de verenigingskas 😉

Natuurlijk kunnen we niet wachten tot we elkaar weer in levenden lijve kunnen ontmoeten. Maar dat doen we dan gewoon maar weer op het strand, over een paar weken. Tot die tijd richten we ons op de voordelen van de digitale vergadering en ‘zien’ we je heel graag online op dinsdag 23 maart.

Janneke Willemse
Voorzitter K.V. Helios