Coranaupdate: Geen huisjes voor 28 april en termijn overslaan verlengd tm 23 april

Beste kampeerders,

Donderdag 2 april heeft overleg plaatsgevonden tussen de Federatie, de Burgemeester en loco Burgemeester van Zandvoort. In dit gesprek is duidelijk geworden dat plaatsing van de huisjes sowieso niet voor 28 april gaat gebeuren. Wanneer dan wel is onzeker zoals alles op dit moment onzeker is.

Op basis van dit gegeven heeft het Bestuur besloten om het termijn om aan te geven te willen overslaan te verlengen t/m 23 april. Komende dagen probeert het Bestuur er een mail uit te sturen met de meest gestelde vragen en deze vragen te beantwoorden met de kennis die we nu hebben.

 Tevens wil het Bestuur via deze weg de leden vragen akkoord te gaan met de aanname van Lisanne Vlaar als bestuurslid. Indien iemand bezwaar heeft kan hij/zij dit kenbaar maken door middel van het sturen van een mail naar het secretariaat.

Blijf gezond lieve mensen!

Bestuur K.V. Helios

  • De zusterverenigingen kunnen niet op de geplande datum hun units en huisjes vervoeren.
  • Daardoor moeten ook onze units en de bouwhuisjes langer in de winterstalling blijven.
  • Er is overleg met de gemeente nodig over de gevolgen van dit besluit (staangeld, toeristenbelasting, parkeervergunning, etc.).
  • Het is niet bekend wanneer we wel naar het strand kunnen.
  • We bieden de gelegenheid om dit seizoen over te slaan, zonder dat dit meetelt in de ‘1 keer per 5 jaar’-regel. Daarvoor hanteren we i.v.m. de werkbaarheid voor het bestuur wel een strikte deadline. Uiterlijk donderdag 23 april moet het verzoek tot overslaan worden doorgegeven via de mail secretariaat@planet.nl
  • Overslaanders betalen normaal gesproken een vergoeding van €100. Het bestuur zal dit bedrag dit jaar verhogen als we de vrijgevallen plaatsen niet kunnen opvullen. Dit i.v.m. de al gemaakte kosten zoals bulldozeren etc.
  • We gaan de donateurs in volgorde van de plaatsingslijst benaderen om de vrijgevallen plekken te vullen. Dit uiteraard met de boodschap dat we allemaal onzekerheid hebben over hoe het seizoen er uit zal zien.

We kunnen ons goed voorstellen dat er nog veel vragen en onzekerheden zijn, maar dit is alle informatie die wij dit moment hebben.

Let op jezelf en op elkaar,

Bestuur K.V. Helios

(Alle coronaupdates zijn na te lezen op heliosnieuws.nl/corona )