Helios 75 jaar: help mee!

Opening feestweek 2008

Opening feestweek 2008Zoals beloofd houden wij u op de hoogte over het feest van volgend jaar.

Het schiet al op, nog één winter te gaan en dan bestaat onze vereniging 75 jaar! Er is deze zomer hard gewerkt achter de schermen om volgend jaar dit te kunnen vieren. Helaas hebben er weinig mensen zich aangemeld om ons een handje te willen helpen. Wij hopen dan ook van harte dat jullie ons volgend jaar toch wel bij willen staan met het bouwen van de tent. Maar we hebben wel een aantal personen gevonden die een evenement willen organiseren, hierover meer in het in het volgende blaadje. Wij kunnen wel al vast verklappen dat u goed uitgerust moet zijn, want het worden een aantal pittige dagen. Wat we ook al wel kunnen melden is dat er een tent aan de verenigingstent komt te staan, zodat we de huidige vierling gewoon kunnen gebruiken. En wat denkt u, onze DJ Gerrit, die 5 jaar geleden de muziek heeft verzorgd, komt nu ook weer. Al met al zijn we op de goede weg.

Zoals u weet kost een feest geld en wij hebben natuurlijk een budget maar dat is niet genoeg. Kunt u ons helpen of weet u iemand die nog wat wil sponsoren dan horen wij dat graag. Wij willen namelijk ook een veiling organiseren. U weet misschien nog wel een aantal jaren geleden toen kon je bieden op een slipcursus, etentje aan het strand of de oude toeter van Fons, noem maar op. Nou wij zijn op zoek, dus heeft u wat leuks aan te bieden laat het ons weten!

Wij hopen u enthousiast te hebben gemaakt en hopelijk wilt u ons helpen, want we moeten het uiteindelijk toch met zijn allen doen. U kunt ons mailen naar helios75jaar@hotmail.nl

Groeten,

De jubileumcommissie.