Kinderactiviteiten

Knutselmiddag

Dinsdag 31 juli was er een gezellige knutselmiddag. Wat een creatieve kinderen hebben wij in ons kamp. Zo werden er portemonnees gemaakt en mooie 3D kaarten (dit was toch wel de favoriet van de dag). Ook werden er potjes beschilderd of gevuld met gekleurd zout en daarin kon later een kaarsje branden. Maar de kinderen hadden zelf ook veel fantasie en maakte zelf erg leuke dingen. Voor de kinderen was er tussendoor weer een lekkere versnapering. Het was weer een gezellige geslaagde middag.

Spelletjesmiddag

Dinsdag 7 augustus hadden we een spelletjes middag. Het weer was iets minder, maar dat mocht de pret niet drukken. Er waren weer leuke spelletjes zoals: snoep happen, eendjes vangen, trilspiraal, spijkerpoepen, schminken, wortelhappen, blik gooien, enz. Ook kregen alle kinderen drinken en chips. En wat leuk dat de oudere kinderen hebben geholpen bij de spelletjes. Nogmaals bedankt daarvoor.

Pyjama/filmavond

Op maandag 13 augustus was er een gezellige pyjama/film avond. Wat was het warm, maar  er waren weer veel kinderen, allemaal in pyjama en iedereen had een lekker kussen bij zich om op te liggen. We hebben de film “Sammie de schildpad” gekeken. De kinderen hebben popcorn en een beker limonade gekregen (want dat hoort bij een film).

Playbackshow 

Woensdagavond 15 augustus was weer een geweldige avond “De Playbackshow”. Onze presentator Johnny Huisman deed het weer erg goed. Ook dit jaar hadden wij weer een kritische, maar leuke jury: Birgit Dreijer, Juliette During en Yvonne Berghroos. Jury jullie gaven leuke en goede op- en aanmerkingen aan de kinderen. Bij deze nogmaals bedankt voor de jurering.

En dan nu onze kandidaten, want wat een talent hebben wij in ons kamp. Zoveel geweldige optredens van o.a. Lady Gaga, Keet, Michel Telo enz. Maar er werden ook veel dans acts gedaan door b.v. Kristy en Lotte, Demi, Lynn en Esmee. En als klapper van de avond een live optreden van Tom op zijn gitaar. Iedereen was eigenlijk even goed, wij begrijpen dat het erg moeilijk was voor de jury om een winnaar te kiezen. Iedereen die meedoet is al een winnaar vandaar dat de kinderen allemaal een prijs hebben gehad. Alleen voor de beker moest toch een keuze gemaakt worden.

De 1e prijs is gewonnen door Kristy en Lotte met een dans op het liedje “Danza Kuduro”. Dit was een spetterend optreden van de meiden. Het publiek was razend enthousiast en floot jullie juichend toe vooral toen Lotte ging buikdansen en Kristy Lotte opving tijdens een mooie draai in een doek. Meiden erg goed gedaan, gefeliciteerd.

Geweldig dat er weer een hoop mensen kwam kijken en aanmoedigen. Mede door jullie was ook dit weer een zeer geslaagde avond.

Wij willen bij deze iedereen bedanken voor het helpen met de kinderactiviteiten.

Groetjes van Hennie, Francis en Nathalie.

 

 

 

Foto: Spelletjesmiddag, het wortelhappen (en schminken zo te zien J).