Prikbord

Foto: Rey Agaoglu

Wil je je huisje verkopen? Of ben je je juist op zoek naar een strandhuisje? Heb je iets anders dat je wilt verkopen of weggeven?

Plaats hier je eigen advertentie. Dat kan onderaan de pagina onder het kopje Geef een reactie.
Het duurt soms even voor je reactie erop staat, we moeten dit handmatig goedkeuren (om spam te voorkomen).

 • De laatst geplaatste advertenties staan onderaan.
 • Na 3 maanden wordt de advertentie verwijderd.
 • Wil je je advertentie eerder laten verwijderen, mail dan naar redactiehelios@hotmail.com
LET OP:
Voor alle huisjes tussen Zandvoort en Bloemendaal aan Zee geldt dat verhuur NIET is toegestaan.
Lees over de 2 manieren waarop je aan een huisje kunt komen op de pagina’s Over Helios > Donateur Worden en Hoe werkt het?

 

Bewaren

16 Comments on Prikbord

 1. Te koop gevraagd: Hallo allemaal, voor het komende seizoen en erna ben ik als donateur op zoek naar een strandhuisje om te kopen. Of sla jij seizoen over? Wellicht zijn er mogelijkheden te bespreken voor die periode.

  Dank! sven.gribnau@gmail.com

 2. Hoi strandliefhebbers,

  Wij zijn opzoek naar een strandhuisje voor dit seizoen, zonder standplaats.
  Zou echt geweldig zijn als dit gaat lukken.

  Hoor het graag,
  Groetjes Davine (0624710166)

 3. Hi, ook wij zoeken een huisje voor komend seizoen op Zandvoort. Kopen of misschien een seizoen huren? We hebben een plekje toegewezen gekregen.
  Bouwhuisje of unit. Kan beide.
  Groetjes,
  Sara 06_18871183 / saragerritse@gmail.com

 4. Huisje te koop of te huur gevraagd.
  Voor ons toegewezen plaatsje willen we graag dit seizoen een strandhuisje huren of kopen.
  Wellicht een idee voor overslaanders van dit jaar?

  Groet, Mark
  (06) 58 81 96 10

 5. We zoeken een strandhuisje zonder standplaats (want de plaats die hebben we). We zouden een huisje gebruiken van vrienden maar die gaan hem nu zelf gebruiken.

  Sla je zelf een jaartje over en wil je geen opslag betalen en wel een vergoeding voor gebruik? Of wil je je huisje verkopen zonder staplaats laat het ons ajb weten.

  Alvast bedankt,

  Mark en Inge

 6. We zoeken een strandhuisje zonder standplaats (want de plaats die hebben we). We zouden een huisje gebruiken van vrienden maar die gaan hem nu zelf gebruiken.

  Sla je zelf een jaartje over en wil je geen opslag betalen en wel een vergoeding voor gebruik? Of wil je je huisje verkopen zonder staplaats laat het ons ajb weten. We hebben een staplaats in zandvoort (dus afmeting max 3,58m x 7,20m moet een wit huisje zijn met puntdak).

 7. Te koop of te huur gevraagd strandhuisje / unit.

  Wij komen in aanmerking om mogelijk nog dit jaar te (2020) te staan, maar wij hebben geen huisje, omdat verkoper last minute terugtrok.

  Alvast hartelijk dank voor tips en reacties!

  U kunt mij altijd bellen of sms’en op 06-10921409.

 8. Te koop of te huur gevraagd strandhuisje/unit. Kan beide.

  Wij hebben een plekje op het strand toegewezen gekregen voor dit seizoen en zijn hier erg blij mee maar helaas hebben wij (nog) geen strandhuisje.
  Bent of kent u iemand die zijn/haar huisje evt wil verkopen? Of slaat u deze zomer een jaartje over en denk u er over na om uw huisje deze zomer te verhuren? (Plek hebben we al). Dan horen wij het heel graag!!

  Alvast bedankt voor tips en reacties!

  U kunt mij altijd bellen of sms’en op 06-10921409.

 9. Te koop aangeboden:
  een bouwhuisje met staanplaats voor seizoen 2020 bij KVS vanaf 1 juli. Bouwhuisje heeft zonnepanelen, koelkast en volledige inrichting. Interesse? Bel, app of mail.

  Justine en Maarten
  06-41057277/justine.aaronson@gmail.com

 10. Wij zoeken een accu en omvormer voor 2 zonnepanelen. Iemand iets over? Wij staan op noord nummer 733, 0612945445, jeroen en marian

 11. BOUWHUISJE TE KOOP!
  direct te betrekken tot einde van het seizoen.
  voor meer info: bel of app naar 0618160508

 12. Wij zijn op zoek naar een trap. We staan op de bovenste rij bij KVS strandgenoegen. Als iemand er een heeft dan horen we het graag. Vriendelijke groet, Thomas en Milena 0617842982

 13. Unit te koop Kunststof incl kozijnen. 2009. Incl twee grote hardhouten vlonders 2 accu’s en 2 zonnepanelen. Zie evt foto’s op Beachbabbels Fb of Marktplaats. KVA 247 0624265538

 14. Unit te koop. Goed onderhouden met stevig stapelbed en comfortabele slaapbank. Nette keuken, zeer complete inboedel zoals picknicktafel en tuinmeubels. Twee hardhouten vlonders en 1 zonnepaneel. Zie ook advertentie op marktplaats voor foto’s. Staan op kvv nr 87. Vriendelijke groet Astrid

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.