Sportief 2017

Foto: Accufilms
Sophie van den Bosch in actie.

Dankzij de vele sportieve kinderen van Helios kijkt de sportcommissie met een grote glimlach terug op de zomer van 2017.We begonnen met de uitreiking van sportmeisje en sportjongen van het jaar: deze eer ging naar de jonge Robin van As en de stralende Iris Verbrugge! Zij hebben in 2016 met alle sporten meegedaan en blonken uit in sportiviteit.

Het handbaltoernooi opende het seizoen, waarbij alle verenigingen bij ons te gast waren met veel teams. Daarna volgden het volleybal en voetbaltoernooi bij Voorwaarts. Dat we zo nu en dan in de prijzen zijn gevallen heeft iedereen kunnen lezen op onze Facebook site dankzij de vele deelnemers en supporters.

Een van de hoogtepunten van dit seizoen was de nieuwe lichting 3-jarigen die bij ons eigen atletiek de show stalen. We hebben maar meteen wat kleine tenues bijbesteld zodat ze volgend jaar allemaal meekunnen naar atletiek bij KVA.

Verder noteren we nog een druk bezocht jeu de boules toernooi dat Reinier heeft overgenomen van Ton Seitz.

Iedereen die heeft geholpen: super bedankt! De scheppers, barmensen, atletiekassistenten, vlaggendragers, scheidsrechters, juryleden, etc. Alleen met jullie lukt dit!

Speciale dank aan Barbara die elke keer de tenues van Helios wast waardoor de kinderen weer fris & fruitig Helios kunnen vertegenwoordigen.En last but notleast: dank aan alle kleine en grote sporters en hun supporters! We hopen jullie allemaal weer in 2018 te zien!

De sportcommissieArjan, Barry, Erik, Irma, Juliette en Pleun