Sportjongen en sportmeisje van het jaar

beker

bekerDe zomer van 2012 zonnig en sportief! Ongelooflijk veel kinderen hebben genoten van alle sportactiviteiten. Maar liefst acht meisjes en drie jongens zijn voor 2012 genomineerd voor sportmeisje en sportjongen van het jaar. Zij zijn genomineerd omdat zij met alle sportevenementen hebben meegedaan.

De jongens waren Dave Deen, Wesley Deen en Tom Schimmelpennink. Dave was in 2011 sportjongen van het jaar en aangezien je maar 1 x sportjongen kunt worden, viel hij dus af. Het was lastig te kiezen tussen Wesley en Tom, maar de laatste is met zijn acht jaar nog jong en heeft alle tijd om nog te laten zien wat hij in huis heeft. De eretitel gaat dus dit jaar naar Wesley, die de wisselbeker uit handen kreeg van zijn grote broer. En dat ook nog op zijn verjaardag!

De meiden waren nog zwaarder vertegenwoordig. De genomineerden zijn: Kim Deen, Hailey Grootveld, Enza During, Demi Heilbron, Denise Dreijer, Kristy van As, Jenna Willemstein en Quinty During. Van al deze sportieve meiden, sprong Quinty sportief gezien net iets hoger en verder dan de andere meiden.

Gefeliciteerd Quinty en Dave! En ook alle andere kinderen die gesport hebben, jullie waren stuk voor stuk geweldig!

Door: Pleun Schimmelpennink