Toiletten en douches voorlopig nog gesloten, max aantal personen bij bouwen vervalt

Graag brengen we je op de hoogte van twee actuele zaken rondom het bouwen van de huisjes:
 
1) Toiletten en douches tot uiterlijk 1 juli gesloten, spoelhok voor chemische toiletten open
De rijksoverheid heeft besloten dat gezamenlijk sanitair op campings en vakantieparken vanaf a.s. maandag 15 juni al open mag. (Zie hier onder  ‘Welke regels zijn er voor gezamenlijk sanitair?’) Dit is echter voor Helios niet haalbaar, ivm extra maatregelen die we nog moeten treffen in de toiletgebouwen.
 
Bij Helios blijven de toiletten en douches gesloten tot uiterlijk 1 juli. We doen natuurlijk ons best alles zo snel mogelijk op orde te krijgen en laten het weten als de toiletten/douches eerder op een veilige manier gebruikt kunnen worden.
 
2) Maximaal aantal personen bij bouwen vervalt, wel 1,5 meter afstand aanhouden
In het protocol staat nu nog: “Bij het bouwen zijn alleen gezinsleden aanwezig met daarbij maximaal twee personen als extra hulp.” Deze regel vervalt. Er is geen maximum meer aan aantal personen dat bij elkaar komt, maar 1,5 meter afstand blijft een vereiste in de landelijke maatregelen. Net als iedereen, houden we ons ook op het strand aan deze voorschriften van het kabinet
 

Naar verwachting zal het protocol de komende weken steeds na een versoepeling van de maatregelen van het kabinet worden aangepast. We zullen je hierover iedere keer op de hoogte brengen en we vragen je om je aan de regels in het protocol te houden, tot het bestuur de versoepeling officieel heeft doorgegeven.

Kom je iets tegen in het protocol waar je vragen over hebt, mail ons dan even op helios.secretariaat@planet.nl  Dan kunnen wij daar weer mee aan de slag.

Dank je wel alvast en tot binnenkort op het strand!

Bestuursleden K.V. Helios