Volgend jaar op een andere plek staan? Dien je verzoek in vóór 7 juli

Let op: heb je normaal gesproken een plek op het strand bij Helios en wil je volgend jaar (2021) op een andere plek staan? Stuur dan voor 7 juli 2020 een verzoek voor een andere plaats aan onze secretaris. Meer hierover lees je hieronder:

Leden:
Alle leden die een andere plaats willen aanvragen voor het seizoen 2021 dienen hun verzoek vóór 7 juli 2020 door te geven. Dit geldt zowel voor leden met een unit als voor leden met een bouwhuisje.

Tevens dienen ook de leden die voor één jaar een plaats hebben toegewezen gekregen in seizoen 2020 kenbaar te maken naar welke plek hun voorkeur uitgaat in 2021.

Zie hiervoor het concept plaatsingsschema 2021 (te vinden in het krantje van juni via: heliosnieuws.nl/krantjes).

Stuur een mail met daarin uw aanvraag naar helios.secretariaat@planet.nl Geef in uw aanvraag duidelijk aan naar welke plek uw voorkeur uitgaat. Dit kan specifiek met een plaatsnummer, maar kan ook aangegeven worden met Noord/Midden/ZuidOnder of met Noord/Midden/Zuid-Boven, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uit gaat.

In het Helios Nieuws van juni kunt u het concept plaatsingsschema voor 2021 terugvinden met de beschikbare of vrijgekomen plaatsen die tot nu toe bekend zijn. De namen in het rood zijn de donateurs die op de jaarvergadering aangenomen zouden worden als lid. De Algemene Ledenvergadering heeft dit jaar niet plaatsgevonden vanwege COVID-19. Formeel zijn deze aspirant-leden op dit moment dan ook nog geen lid. Zie voor informatie over de Algemene Ledenvergadering de mededeling in dit HeliosNieuws.

Aanvragen voor plaatsverandering van leden, met een unit of een bouwhuisje, die gedaan worden ná 7 juli 2020 lopen het risico niet meegenomen te kunnen worden in het seizoen 2021. Dit in verband met de logistiek van de vrachtrijders.

Donateurs:
Donateurs kunnen een verzoek voor een staanplaats in 2021, inclusief hun voorkeur, indienen van 15 augustus t/m 1 december 2020. Let wel, donateurs worden ná 1 december ingedeeld op de tot dan toe nog beschikbare plekken.Verzoeken van donateurs ná 1 december 2020 kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben dan lees of hoor ik dat graag. Remco Koppen Secretaris K.V.Helios helios.secretariaat@planet.nl