Jubileumveiling brengt meer dan 3.000 euro op

De veiling voor het Helios-jubileumweekend heeft €3047,10 opgebracht!

De feestcommissie is uit de rode cijfers, dus dat belooft een geweldig jubileumfeest te worden!

Wat werden er veel bijzondere, mooie, lekkere, handige en soms hilarische kavels geveild. Een strandgehaakte sprei, een wijnproeverij, een avondje Rummikubben met Robert, zelfgebreide sokken, een pondje haring, lunchen bij Hannibal, dijk inplanten door Rosa, een avondje oppassen, een schilderij van de storm uit 1980, zonnebrillen, petten, een tas met bijpassende riem, kaartjes voor de Margriet Winterfair en voor de voorstelling Annie M.G in het Delamar, sushi eten van Marco, een avond onbeperkt kip eten met Johan van As, eten in restaurants en strandtenten in Bloemendaal en Zandvoort, een fles single malt whisky, een set antieke kruiken… het is echt teveel om op te noemen.

Al het geld komt ten goede aan de vereniging en aan het vieren van het 80-jarig jubileum.

Heel veel dank aan Mayella en Brenda voor de organisatie van deze avond.
En natuurlijk ook veel dank aan het barpersoneel, de veilingmeesters en iedereen die een kavel heeft aangebracht en/of gekocht.

1 Reactie op Jubileumveiling brengt meer dan 3.000 euro op

  1. Het was een heerlijke gezellige avond met hilarische biedingen. Een leuk alternatief op een “feestavond” en voor een goed doel. Mayella en Brenda heel erg bedankt, jullie hebben er veel tijd in gestopt. Alle anderen die achter (en voor) de schermen hebben bijgedragen ook erg bedankt, uiteraard ook Job & Janneke!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.