Waterleiding – laat de koppeling bij het afbreken zitten

plaatsing_unitAan het eind van het seizoen nemen sommige mensen bij het afkoppelen van de waterleiding, de koppeling mee naar huis. Deze moet aan de ringleiding blijven zitten. Wie zijn koppeling mee naar huis neemt, moet 25 euro betalen.

Soms wisselen kampeerders van plaats, of schuiven rijen huisjes een stukje door. Dan kan het zijn dat iemand op een plek komt te staan waar de koppeling ontbreekt. Die persoon moet dan zelf een koppeling gaan kopen en wordt met extra kosten geconfronteerd. Vervelend.

Daarom wordt sinds het eind van seizoen 2015 gecontroleerd of de koppeling nog overal aan de ringleiding zit. Wie zijn koppeling mee naar huis heeft genomen, moet 25 euro betalen voor een nieuwe koppeling.

Mocht u niet weten hoe u uw waterleiding dient los te maken, kijk dan even in het toiletgebouw. Hier hangt de handleiding voor het loskoppelen van uw waterleiding. U kunt het ook even aan een bestuurslid vragen.

1 Reactie op Waterleiding – laat de koppeling bij het afbreken zitten

  1. De een voudige op lossing hier voor is bij de blauwe wartel gewoon te laten zitten.En dan de waterleiding gewoon af te zagen.Dat is dus de waterleiding die vanaf je huisje naar de hoofdkraan toe gaat.En dan blijft alles op zijn plaats zitten voor het volgend jaar.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.