Sportdata ☆ Versterking sportcommissie gezocht

Sport
Naast alle gezelligheid, al dan met een borrel, zijn we ook sportief. Ook deze zomer kunnen kinderen en grote mensen van Helios heerlijk sporten. Niks is zo fijn om al spelenderwijs te leren hoogspringen, de kinderen (en de ouders) van het hele kamp te leren kennen en ook nog eens klein en groot van andere verenigingen te zien. Hieronder vinden jullie de agenda.

Sportcommissie: wisselingen en oproep voor nieuwe versterking
Velen weten dat Irma Geestman heel lang de drijvende kracht is geweest achter de sportcommissie. Haar kinderen zijn al volwassen, dus niet zo gek dat ze het stokje over wil geven. Irma, nogmaals heel veel dank voor al je inzet! Gelukkig blijft Irma wel helpen als ze kan, zoals zoveel geweldige kampeerders. Dankzij jullie allemaal krijgen we het elk jaar weer voor elkaar om zoveel leuke dingen te organiseren :-)
We zijn blij dat Reinier de sportcommissie komt versterken. Hij heeft vorig jaar het jeu de boules overgenomen en komt nu dus ook in de sportcommissie. Welkom Reinier! We zoeken nog iemand die ons wil versterken omdat Pleun volgend jaar wil stoppen. Dus… wil iemand meehelpen in de organisatie van de sportevenementen, benader ons, je bent meer dan welkom!

Data sportevenementen
Hieronder vinden jullie alle sportdata. Wat er nog niet op staat is het beachvolleybal. Dit jaar gaan Arjan en Juliette dit weer organiseren. De datum laten ze afhangen van het weer, dus houd Facebook en de borden goed in de gaten! We organiseren dit met plezier en hopen dat jullie zoveel mogelijk de kinderen aanmoedigen om mee te doen. We houden jaarlijks ook de verkiezing van sportmeisje of sportjongen van het jaar. Hierbij geldt sportief gedrag en prestatie, maar nog zwaarder telt hoe vaak ze meedoen met sporten waar ze aan mee kunnen doen gezien hun leeftijd. Zo hopen we dat zoveel mogelijk kinderen elke zomer elkaar ontmoeten en samen sporten en plezier maken.

Wat Wanneer Opgeven bij
Handbal Federatief bij Helios Zaterdag 28 juli Sportcommissie
Volleybal bij KVS Zondag 29 juli Teams kunnen zich opgeven bij Barry
Atletiek Helios Woensdag 8 augustus, start 10:30 Sportcommissie
Klaverjassen Federatief bij KVS Donderdag 9 augustus Via klaverjassen bij Helios (Truus)
Voetbal Federatief bij Voorwaarts Zaterdag en zondag 11 en 12 augustus Sportcommissie
Strandloop Federatief bij KVS Vrijdag 17 augustus Sportcommissie
Atletiek Federatief bij KVA Zondag 19 augustus Sportcommissie
Jeu de boules Federatief bij Helios Zaterdag 18 augustus Reinier

Opgeven van de activiteiten kan bij de sportcommissieleden: Barry (huisje 684), Erik (huisje 735), Arjan (huisje 741), Juliette (huisje 687), Reinier (761) en Pleun (huisje 766)